Detta händer på Helene

Seglingsprogrammet för 2019 ser i stort ut enligt följande (med reservation för ändringar)
Maj.
Riggning och ett par övningsseglingar för besättning och övriga intresserade medlemmar. (Eventuellt ett uppdrag som logementsfartyg)

Juni 6,nationaldagsfirande med öppet skepp.
Juni 17-19 satsar vi på företagscharter i Öresund med bas i Dockan/ Limhamn.
Juni 25-30 Seglingar i Öresund med strandhugg i Dragör/Tuborg och med bas i Limhamn.
(En prel. Reservation 29juni heldag)
Juli 1-24 Kvällsseglingar i Ystad.
Juli XX datum för piratseglingen är inte fastställt ännu.
Juli 25-28 Hamnfestivalen på Limhamn.
Augusti 1-4 Seglarhelgen i Stralsund.
Augusti 7-22 Seglartåg Ystad-Grebbestad-Ystad med strandhugg . Ystad-Helsingör-Varberg-Göteborg-Skärhamn-Lysekil-Grebbestad-Lysekil-Skärhamn-Göteborg-Varberg-Helsingör-Ystad.
Den här turen är en hop on hop off där man kan segla ett ben eller hela turen om man vill ha en längre semester, allt efter behag. Antalet personer (övernattande) ombord är begränsat till 20.
Befarna mönstrade medlemmar seglar som besättning (5st åt gången) övriga personer ombord seglar som paying crew (eller passagerare). Då deltagarantalet på den här seglingen är begränsat kommer först till kvarn att gälla så vill du vara säker på att komma med på tåget skickar du en preliminär bokning till:
bokning.helene@gmail.com redan nu. Seglingen vänder sig speciellt till våra medlemmar men alla intresserade är givetvis välkomna. Mer info. Hör av er till Pelle 0702422145. Medlemmar betalar självkostnadspris ca 300 kr/dygn.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Allt kan hända på ett gammalt segelfartyg

Seglartåget Ystad-Grebbestad

Ja så här ser rutt-planeringen ut just nu, men allt kan hända så vi förbehåller oss rätten till ändringar. Seglartåget kommer att bli en fantastisk seglats för våra medlemmar till ett fantastiskt pris ca 300 Kr/dygn. Om du inte redan är medlem," bli" medlem och häng med till Grebbestad där vi hämtade Helene en gång i tiden. Segla med ett dygn eller hela turen allt efter eget behag.Boka på bokning.helene@gmail.com. Antalet ombord övernattande personer är begränsat till 20 så först till kvarn gäller.